Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Oplev Egedal Kunst i Egedal Kulturprojekter støttet af Kunstrådet

Kulturprojekter støttet af Kunstrådet

Kunst er også andet end skulpturer! Her kan du læse om kulturprojekter i Egedal Kommune, der er startet med midler fra Kunstrådet.

Forfatter, Susanne Lykke, har samarbejdet med folkeskoleelever i Egedal Kommune om hendes bog "Kys og Kaos". Eleverne lærte at skrive som forfattere, da de selv skulle finde på deres helt egen slutning på bogen. Det resulterede i mange forskellige og flotte afslutninger. Susanne Lykke gennemførte læsninger og skriveøvelser med eleverne, og da de bedste afslutninger skulle hyldes, blev alle elever inviteret til Ganløse Kulturhus. Her blev alles afslutninger vist på skærme, mens spændingen tiltog, da de fire bedste afslutninger blev læst op. Forfatter, Susanne Lykke, har samarbejdet med folkeskoleelever i Egedal Kommune om hendes bog "Kys og Kaos". 

Forløbet har siden 2021 været et fast tilbud i Åben Skole-samarbejdet, som Egedals lærere kan booke til deres klasser via skolenivirkeligheden.dk/egedal.    

Den lokale musiker Sara Grabow tog i sommeren 2021 skolelever med ud i naturen. Sara spillede, sang og fortalte og vandrede sammen med elevrne til udvalgte steder. Nogle steder skulle de blot lytte til en sang og en fortælling, andre gange skulle de synge med på noget velkendt, men primært skulle de selv finde på rim og melodier. Målgruppen var 4-10 år og henvendte sig både til børnehave og de små klasser i skolen.

Presse

 

Kontakt

Kultur og Fritid

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

Ring til os

Telefonisk træffetid

Hold dig opdateret og giv os feedback

Tilmeld nyhedsbrev Giv os feedback

Find os

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

CVR-nr.: 29188386
Kommunenummer: 240

Telefon: 7259 6000

Åbningstider i Borgerservice

Ugedag Tidspunkt
Mandag  8 - 14
Tirsdag 10 - 14
Onsdag Lukket
Torsdag 10 - 17.30
Fredag 10 - 12

 

Åbningstider i Egedal Sundhedscenter

Ugedag Tidspunkt
Mandag - Torsdag  8 - 16
Fredag 8 - 15

Følg os på de sociale medier