Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Kultur, fritid og idræt Frivillige og foreninger Foreningsmøder og -kurser Fordelingsmøder: ved sæsonbookinger

Fordelingsmøder: ved sæsonbookinger

Der afholdes fordelingsmøder engang årligt - typisk i begyndelsen af februar måned. Foreninger inviteres til de relevante fordelingsmøder via Booking- og Tilskudsportalen.

Foreninger i Egedals foreningsregister inviteres hvert år til at indsende deres ønsker til lokalebookinger for kommende sæson. Som en del af behandlingen af de indsendte sæsonønsker afholder Kultur og Fritid hvert år en række fordelingsmøder.  

Fordelingsmøderne er opdelt i distrikter: Ølstykke, Stenløse og Veksø, Smørum samt Ganløse og Slagslunde. Der afholdes desuden fordelingsmøder for Ølstykke Svømmehal. 

Fordelingsmøderne omhandler som udgangspunkt idrætsfaciliteter. Der indkaldes kun til fordelingsmøder på skolelokaler, kulturhuse og foreningslokaler i det omfang, der er behov for det. 

Foreninger i foreningsregistret orienteres om tid og sted for de enkelte fordelingsmøder, når der åbnes for sæsonbookinger.   

Al information om sæsonbooking af faciliteter og planlagte fordelingsmøder udsendes til lokale fritidsforeninger via Egedal Kommunes Booking- og Tilskudsportal.
Foreninger, der ønsker at indsende
sæsonanmodninger, skal derfor være registreret i portalen.
 

Har du spørgsmål til sæsonbookinger, fordelingsmøder, oprettelse i portalen eller andet, er du velkommen til at kontakte Kultur og Fritid på kulturogfritid@egekom.dk.

Kontakt

Kultur og Fritid

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

Ring til os

Telefonisk træffetid

Hold dig opdateret og giv os feedback

Tilmeld nyhedsbrev Giv os feedback

Find os

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

CVR-nr.: 29188386
Kommunenummer: 240

Telefon: 7259 6000

Åbningstider i Borgerservice

Ugedag Tidspunkt
Mandag  8 - 14
Tirsdag 10 - 14
Onsdag Lukket
Torsdag 10 - 17.30
Fredag 10 - 12

 

Åbningstider i Egedal Sundhedscenter

Ugedag Tidspunkt
Mandag - Torsdag  8 - 16
Fredag 8 - 15

Følg os på de sociale medier