Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Bolig Spildevand og kloak Tømningsordning

Tømningsordning

Har du en samle- eller bundfældningstank, skal du være tilmeldt kommunens tømningsordning.

Har du en samle- eller bundfældningstank, skal du være tilmeldt kommunens tømningsordning. Er det registreret, at din ejendom har en samle- eller bundfældningstank, er du automatisk tilmeldt ordningen, der drives af Novafos.

Du kan læse mere om priser m.m. for tømningsordningen på Novafos hjemmeside, og du kan se kommunens regulativer for samle- og bundfældningstanke nederst på siden.

Tøm tanken - ellers virker den ikke

Det er en udbredt misforståelse, at bundfældningstanke ikke skal tømmes, og at de passer sig selv. Bundfældningstanken er indbygget i afløbssystemet for at tilbageholde de stoffer, som kan flyde eller synke til bunds. Tanken skal tømmes for at fungere effektivt, ellers fyldes den helt op med slam, og spildevandet vil rende urenset gennem tanken.

Tømningsordningen gavner vandmiljøet - og din økonomi

Der er flere gode grunde til at der er indført en obligatorisk tømningsordning. Når alle tanke i kommunen er tilmeldt ordningen sikres det, at alle tanke tømmes regelmæssigt og efterses for fejl og mangler.

På den måde begrænses forureningen af vandløb, søer og grundvand. Samtidig sikres at slammet bliver behandlet miljømæssigt og hygiejnisk korrekt på renseanlæggene. En obligatorisk tømningsordning giver samtidig lavere tømningspriser for den enkelte grundejer på grund af stordriftsfordele og mindre kørsel.

Regulativ

Kontakt

Klima, natur og miljø

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

Åbningstider

Hold dig opdateret

Tilmeld dig nyt fra Egedal Kommune

Find os

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

CVR-nr.: 29188386
Kommunenummer: 240

Akut hjælp

Telefon: 7259 6000

Åbningstider i Borgerservice

Ugedag Tidspunkt
Mandag  8 - 14
Tirsdag 10 - 14
Onsdag Lukket
Torsdag 10 - 17.30
Fredag 10 - 12

 

Åbningstider i Egedal Sundhedscenter

Ugedag Tidspunkt
Mandag - Torsdag  8 - 16
Fredag 8 - 15

Følg os på de sociale medier