Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Bolig Drikkevand og grundvand Fejl i vandforsyningen

Fejl i vandforsyningen

Er dit vand misfarvet, dit vandtryk meget lavt eller kommer der slet ikke noget vand ud af hanen? Så skal du kontakte din vandforsyning.

OBS! Hvis du er usikker på vandkvaliteten eller du observerer brud på ledningsnettet, skal du straks kontakte din vandforsyning.

Oplever du, at din vandforsyning er anderledes end den plejer, der kan fx være lavt tryk, misfarvning eller måske kommer der slet ikke vand ud af hanen?

Det er generelt en rigtig god idé at tjekke vandværkets hjemmeside for eventuelle informationer om allerede opdagede fejl, før du ringer.

Find dit lokale vandværk i Egedalkortet, se link nedenfor.

Er dit vand misfarvet?

Hvis trykket eller strømningsretningen i ledningsnettet har været ændret, kan de jernaflejringer, der findes i ledningsnettet, blive hvirvlet op i drikkevandet. Jernet kan farve dit vand i en rødlig farve, men det er ikke farligt for din sundhed. Det kan dog være en god idé at vente med tøjvask, indtil du har sikret dig, at farven er skyllet ud af vandledningerne.

Har du egen vandboring?

Har du egen vandboring, er du selv ansvarlig for vedligehold og renovering af boringen. Du er ligeledes selv ansvarlig for drikkevandets kvalitet. Vær her særlig opmærksom på, at der er forskellige kvalitetskrav til drikkevandet, afhængig af om du udelukkende leverer vand til din egen husholdning eller om du også leverer vand til naboen. For mere information, klik på fanen Egen vandforsyning. 

Kontakt

Grundvand

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
grundvand@egekom.dk

Ring til os

Hold dig opdateret og giv os feedback

Tilmeld nyhedsbrev Giv os feedback

Find os

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

CVR-nr.: 29188386
Kommunenummer: 240

Telefon: 7259 6000

Åbningstider i Borgerservice

Ugedag Tidspunkt
Mandag  8 - 14
Tirsdag 10 - 14
Onsdag Lukket
Torsdag 10 - 17.30
Fredag 10 - 12

 

Åbningstider i Egedal Sundhedscenter

Ugedag Tidspunkt
Mandag - Torsdag  8 - 16
Fredag 8 - 15

Følg os på de sociale medier