Skip til hoved indholdet
    Hjem Job i kommunen Socialrådgiver i Egedal Kommune Attraktivt graduateforløb

Attraktivt graduateforløb

I Egedal Kommune har vi udarbejdet et toårigt dynamisk læringsforløb for dig, som ønsker en ambitiøs og veltilrettelagt start på dit arbejdsliv – og en tryg karrierestart med tid og ro til at finde dig til rette både fagligt, organisatorisk og socialt.

Vi forventer ikke, at du kan det hele. Tværtimod. Din interesse for faget og lyst til at lære, er den vigtigste drivkraft.

Du får: 

  • Grundig oplæring i det specialiserede voksenområde.

  • Individuelt tilpasset udviklingsplan.

  • Lavt sagstal.

  • Mulighed for refleksion og fordybelse.

  • Mentorordning.

  • Løbende faglig opkvalificering.

  • Introduktion til at arbejde i et politisk styret system.

  • Nænsom oplæring i at samarbejde om den fælles kerneopgave.

Det specialiserede voksenområde

Brænder du for at fremme den enkeltes mulighed for at udvikle sig, klare sig selv eller lette den daglige tilværelse og forbedre livskvaliteten? Og banker dit faglige hjerte for at sikre at voksne med sociale problemer, nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne får den rette indsats?

Så er det specialiserede voksenområde måske noget for dig. Arbejdsområdet spænder over personer med forskellige behov, som skal imødekommes af forskellige indsatser inden for områderne udsathed, socialpsykiatri og handicap. Fælles for dem alle er, at de har brug for det offentliges hjælp til at forbedre deres livssituation.

I Egedal Kommune er der plads til det hele menneske

Som ansat i Egedal Kommune skal der både være plads til det gode arbejdsliv og det gode privatliv. Det kalder vi ”Den fleksible arbejdsplads”. Med den fleksible arbejdsplads skaber vi de bedst mulige rammer for medarbejdere og ledere. Vi tror nemlig på, at der skal være mulighed for at tilpasse sit arbejdsliv til sin konkrete livssituation. Det gør vi, fordi vi tror på, at medarbejdere som oplever sammenhæng i hverdagen, skaber gode resultater for vores borgere i kommunen. I Egedal findes der ikke én enkelt løsning for fleksibilitet, det afhænger nemlig både af den konkrete stilling og af den konkrete livssituation.

Egedal Kommune har cirka 45.000 indbyggere og 3.800 medarbejdere. Vi er organiseret med en direktion, seks fagcentre og to tværgående servicecentre. I Egedal Kommune lægger vi generel vægt på helhedsorienteret tænkning og tværgående samarbejde præget af dialog, anerkendelse og tillid. Vi er også en arbejdsplads, som tør gå nye veje med tætte og tværgående samarbejder under temaet ”Fælles om opgaven”. Vi finder det naturligt at samarbejde om opgaver, der ligger i mellem og på tværs af organisatoriske søjler og hierarkier. Egedal Kommune ønsker at fremme ligestilling og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge, uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk baggrund. Læs mere om os på EgedalKommune.dk

Kontakt

Voksenteam for Social og handicap

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

Åbningstider

Hold dig opdateret

Tilmeld dig nyt fra Egedal Kommune

Find os

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

CVR-nr.: 29188386
Kommunenummer: 240

Akut hjælp

Telefon: 7259 6000

Åbningstider i Borgerservice

Ugedag Tidspunkt
Mandag  8 - 14
Tirsdag 10 - 14
Onsdag Lukket
Torsdag 10 - 17.30
Fredag 10 - 12

 

Åbningstider i Egedal Sundhedscenter

Ugedag Tidspunkt
Mandag - Torsdag  8 - 16
Fredag 8 - 15

Følg os på de sociale medier