Skip til hoved indholdet
    Hjem Job i kommunen Hvem er vi? Hverdagshistorier Sygeplejersken

Sygeplejersken

Jeg er ansat som udekørende sygeplejerske i Ølstykkegruppen. Dvs. jeg kører ud til borgerne i primært Ølstykke og yder den sygepleje, der er behov for. Sygeplejen er bl.a. alt fra medicindispensering til sårpleje og til at smertelindre den palliative.

Jeg er ikke specialuddannet, men kommer med en masse viden fra tidligere ansættelser på hospitaler, hvor jeg har opbygget en masse forskellige kompetencer, bl.a. inden for koordinerende sygepleje. 

Det mest spændende ved mit arbejde er kontakten til den enkelte borger og den tillid, der opbygges, jo mere vi lærer hinanden at kende. Der opbygges en helt særlig forbindelse. Nogle borgere går ekstra meget under huden, og man følger med i deres liv. Man ser hele borgeren – meget mere end f.eks. på et hospital. Man kan således dykke dybere ned, fordi man følger borgeren og kender deres eventuelle sygdomme, hvilket gør det lettere at se evt. ændringer.

Det, jeg er mest stolt af ved mit arbejde, er den forskel, jeg kan mærke, vi gør for borgerne. Den omsorg for borgerne har både jeg og alle mine kolleger. Vi brænder virkelig for faget og drøfter også meget sammen, hvad vi kan gøre for, at borgerne har det bedst muligt.

Det bedste ved min arbejdsplads er mine kollegaer både mono- og tværfagligt, borgerne og deres pårørende. Dvs. generelt alle dem, jeg beskæftiger mig med til daglig. Desuden har jeg en meget lyttende og nærværende leder.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig nyt fra Egedal Kommune

Find os

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

CVR-nr.: 29188386
Kommunenummer: 240

Akut hjælp

Telefon: 7259 6000

Åbningstider i Borgerservice

Ugedag Tidspunkt
Mandag  8 - 14
Tirsdag 10 - 14
Onsdag Lukket
Torsdag 10 - 17.30
Fredag 10 - 12

 

Åbningstider i Egedal Sundhedscenter

Ugedag Tidspunkt
Mandag - Torsdag  8 - 16
Fredag 8 - 15

Følg os på de sociale medier