Skip til hoved indholdet
    Hjem Erhverv Leverandør til kommunen Køb lokalt – støt lokalt

Køb lokalt – støt lokalt

Gør ligesom Egedal Kommune - Vær med til at sikre Egedals blomstrende erhvervs- og kulturliv – også efter Corona-krisen. Køb lokalt – og vis at du gør det.

I Egedal Kommune har vi med 1.900 virksomheder et meget aktivt erhvervsliv. Vi har spændende butikker, gode restauranter og dygtige håndværkere. Vi har fine lokale kunstnere, gårdbutikker og frisører - langt de fleste ting kan vi faktisk finde indenfor vores kommunegrænse. 

I Egedal Kommune vil vi gerne støtte op om vores lokale erhvervsliv. Både som kommune og som borger kan vi gøre en forskel, når vi køber lokalt. Og så er det bæredygtigt at handle lokalt, fordi der spares CO2, når varerne eller ydelserne ikke transporteres over lange afstande.

Egedal Kommune støtter det lokale erhvervsliv gennem Corona-krisen. Kommunen har allerede fremskyndet anlægsinvesteringer og betalinger til lokale virksomheder. Nu støtter kommunen også med en kampagne, der skal få flere til at støtte det lokale handels-, kultur- og erhvervsliv.

Du kan finde en oversigt over de lokale erhvervsdrivende på Virksomhedsguiden på Vores Egedals hjemmeside

Du kan læse mere om vores forskellige initiativer nedenfor.

Med kampagnen Køb lokalt - støt lokalt opfordrer kommunen til, at man støtter de 1.900 lokale virksomheder og erhvervsdrivende i bred forstand. Det kan være den lokale murer eller elektriker, hvis man skal bygge til, den lokale sko- eller tøjforretning hvis garderoben skal fornys, eller måske en lokal kunstner, hvis du gerne vil udsmykke dit hjem.
- Som privatpersoner kan vi gøre meget for at hjælpe erhvervslivet gennem Corona-krisen. Hver gang vi køber lokalt, er vi med til at sikre, at vi også efter krisen har et blomstrende handelsliv i Egedal Kommune, fortæller borgmester Karsten Søndergaard, der som den første har taget Køb-lokalt-kampagnens virtuelle del til sig.

Du kan læse mere om kampagnen her: link

Egedal Kommune har indgået en række aftaler med virksomheder i Egedal om at købe lokalt fra disse virksomheder. Det kan kommunen gøre på områder, hvor kommunen ikke er forpligtet af gældende indkøbsaftaler på mange standardvarer og tjenesteydelser, f.eks. kontorartikler og rengøringsydelser.

Hvis du vil vide mere om hvordan og indenfor hvilke områder du som lokal virksomhed kan blive leverandør til kommunen kan du læse mere her. .

Er du anlægsgartner, brolægger eller kloakmester i Egedal? Så bliv leverandør til vores Materielgård!

Er du interesseret, så kan du læse mere her.

Hold dig opdateret og giv os feedback

Tilmeld nyhedsbrev Giv os feedback

Find os

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

CVR-nr.: 29188386
Kommunenummer: 240

Telefon: 7259 6000

Åbningstider i Borgerservice

Ugedag Tidspunkt
Mandag  8 - 14
Tirsdag 10 - 14
Onsdag Lukket
Torsdag 10 - 17.30
Fredag 10 - 12

 

Åbningstider i Egedal Sundhedscenter

Ugedag Tidspunkt
Mandag - Torsdag  8 - 16
Fredag 8 - 15

Følg os på de sociale medier