Skip til hoved indholdet
    Hjem Erhverv Grunde, ejendomme og lokaler Erhvervsområder og grunde til salg Maglevad - Frydensberg

Maglevad - Frydensberg

Erhvervsområderne Maglevad og Frydensberg ligger i Stenløse, centralt i kommunen, med direkte adgang til Frederikssundsvej.

Der er tale om to ældre erhvervsområder, der næsten er fuldt udbygget. Der udbydes med mellemrum ejendomme til leje eller salg. Der henvises til de relevante ejendomsmæglere.

Maglevad

Maglevad omfatter et areal på 160.000 m2, og huser i dag omkring 20 erhvervsvirksomheder indenfor lettere industri, lager, håndværks- og værkstedsvirksomhed.

Området er udlagt til virksomheder indenfor miljøklasse 2-4. Grundstørrelserne i området varierer fra 3.000 m2 til 20.000 m2. Der kan ikke etableres detailhandel eller butikker til særligt pladskrævende varer, indenfor området.

Maglevad fremstår i dag med en blandet karakter, og rummer ud over erhverv bl.a. privatskole, gymnasium og boliger.

Som led i udviklingen af et sammenhængende byområde mellem Egedal Station og Egedal Centeret åbnes der mulighed for fortætning af området samt omdannelse til et blandet byområde med et bredere spekter af anvendelsestyper.

Frydensberg

Frydensberg omfatter et areal på 118.000 m2 og huser i dag omkring 50 erhvervsvirksomheder indenfor administration, forsknings- og udviklingsvirksomhed, liberale erhverv, undervisning, privat og offentlig service, lettere industri, lager-, håndværks- og værkstedsvirksomhed.

Området er udlagt til virksomheder indenfor miljøklasse 2-4. Der kan etableres butikker til salg af egne produkter og butikker til salg af særligt pladskrævende varer indenfor området. Grundstørrelserne i området varierer fra 1.000 m2 til 3000 m2

Frydensberg fremstår i dag med en blandet karakter, og rummer bl.a. enkelte butikker til pladskrævende udvalgsvarer. Som led i udviklingen af et sammenhængende byområde mellem Egedal Station og Egedal Centeret, åbnes der mulighed for fortætning af området samt omdannelse til et blandet byområde med et bredere spekter af anvendelsestyper.

Området er fuldt udbygget.

Diverse Links

Kontakt

Ejendomsjura

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
JuraEjendomogByg@egekom.dk

Åbningstider

Hold dig opdateret

Tilmeld dig nyt fra Egedal Kommune

Find os

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

CVR-nr.: 29188386
Kommunenummer: 240

Akut hjælp

Telefon: 7259 6000

Åbningstider i Borgerservice

Ugedag Tidspunkt
Mandag  8 - 14
Tirsdag 10 - 14
Onsdag Lukket
Torsdag 10 - 17.30
Fredag 10 - 12

 

Åbningstider i Egedal Sundhedscenter

Ugedag Tidspunkt
Mandag - Torsdag  8 - 16
Fredag 8 - 15

Følg os på de sociale medier