Skip til hoved indholdet
    Hjem Erhverv Erhvervsservice Virksomhedsprogrammet

Virksomhedsprogrammet

Virksomheder i Egedal kan via Virksomhedsprogrammet ansøge om midler til vækst og udvikling. Læs mere og hold øje med de forskellige puljer på virksomhedsprogrammet.dk.
Du kan også kontakte erhverveteamet via erhverv@egekom.dk eller ringe direkte til Thomas Birger Hansen på 7259 7207 eller Jon Bjergfelt på 7259 6259.

Virksomhedsprogrammet dækker bl.a.: 

SMV:Grøn: Med SMV:Grøn kan din virksomhed gå en grønnere fremtid i møde - både hvis din virksomhed er nybegynder, eller hvis din virksomhed allerede arbejder med den grønne omstilling.

SMV:Grønne Kompetencer: Har din virksomhed brug for nye kompetencer, færdigheder og viden på vejen mod grøn omstilling? Gennem målrettede kompetenceløft klæder SMV:Grønne Kompetencer medarbejdere, ledelse og bestyrelse på til at løfte de strategiske beslutninger, konkrete nye opgaver og EU-krav, der følger med den grønne omstilling. 

SMV:Digital åbner løbende for tilbud, hvor du kan søge tilskud til privat rådgivning, investering i IT og teknologi eller få hjælp til at udvikle dine egne eller dine medarbejderes digitale kompetencer. Det kan være indenfor e-handel, automatisering, digital sikkerhed - eller noget helt andet, der gør, at din virksomhed kan sætte turbo på vækst og udvikling.

SMV:Eksport: Styrk dit afsæt til nye eksportmarkeder, og indtag et nyt marked med SMV:Eksport i ryggen. Få hurtigt styr på din lancering med ét eller flere tilskudsmuligheder.

SMV:Vækstpilot: Indeholder mulighed for ansættelse af en ledig vækstpilot (lige fra en faglært til en højtuddannet). Vækstpiloten ansættes i 6 mdr. på ordinære vilkår – du får som virksomhed dækket 50 pct. af omkostninger (dog max. 15.000 kr./mdr.).

SMV:PRO kan hjælpe en bred gruppe af virksomheder med ledelse, organisation og strategi, inkl. ejerskifte og generationsskifte. Du kan få op til 250.000 kr. i tilskud, og der er rådgiverpakker, som kan hjælpe med, at: Få en professionel bestyrelse, Gøre din virksomhed salgbar, Udvikle strategi og få forretningsmæssig sparring.

Om virksomhedsprogrammet
Virksomhedsprogrammet blev igangsat i 2021 med 600 mio. kr. og forlænget i 2022 med en bevilling på 430 mio. kr. via Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse. Programmet løber til udgangen af 2025, og er målrettet små og mellemstore virksomheder, så de kan udvikle deres forretning med nye teknologier, udstyr og kompetenceudvikling.

Hjælp og vejledning til din virksomhed

Egedal Kommune ønsker en god, tæt og effektiv kontakt med erhvervslivet. Kontakt os, uanset dine erhvervsmæssige spørgsmål, så vi svarer hurtigst muligt tilbage.

Følg bl.a. med i virksomhedsprogrammet på virksomhedsprogrammet.dk. Det er puljer målrettet udvikling af din virksomhed - undersøg dine muligheder og se deadlines for ansøgning af midler. Kontakt erhvervsteamet, hvis du vil høre nærmere.

Endvidere holder Erhvervshus Hovedstaden løbende workshops og møder, der er målrettet virksomhedsejere - se mere her

Kontakt os, og vi kan fx hjælpe dig med:

  • Iværksætterhjælp
  • Sparring
  • Ombygning og etablering
  • Miljørådgivning
  • Ledige erhvervsområder
  • Etablering af din virksomhed

Du kan kontakte erhvervsteamet på mail: erhverv@egekom.dk eller telefon:

• Erhvervspartner Thomas Birger Hansen: 7259 7207

• Erhvervspartner Jon Bjergfelt: 7259 6259

Kontoradresse
Egedal Rådhus
Dronning Dagmarsvej 200
3650 Ølstykke

Kontakt

Erhvervsteamet

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
Erhverv@egekom.dk

Ring til os

Erhvervspartner Thomas B. Hansen Tlf.: 7259 7207

Erhvervspartner Jon Bjergfelt Tlf.: 7259 6259

Hold dig opdateret

Tilmeld dig nyt fra Egedal Kommune

Find os

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

CVR-nr.: 29188386
Kommunenummer: 240

Akut hjælp

Telefon: 7259 6000

Åbningstider i Borgerservice

Ugedag Tidspunkt
Mandag  8 - 14
Tirsdag 10 - 14
Onsdag Lukket
Torsdag 10 - 17.30
Fredag 10 - 12

 

Åbningstider i Egedal Sundhedscenter

Ugedag Tidspunkt
Mandag - Torsdag  8 - 16
Fredag 8 - 15

Følg os på de sociale medier