Skip til hoved indholdet
    Hjem Erhverv Ansatte og rekruttering Tilskud og støtte til ansættelser Virksomhedspraktik

Virksomhedspraktik

Virksomhedspraktikken afdækker og optræner den lediges faglige, sociale og/eller sproglige kompetencer, og er en god måde at blive opkvalificeret på

Virksomhedspraktik er et kortere forløb uden lønudgift for virksomheden. Virksomhedspraktikken afdækker og optræner den lediges faglige, sociale og/eller sproglige kompetencer, og er en god en god måde at blive opkvalificeret på.

Som virksomhed får du mulighed for at afdække og vurdere, om den ledige kan ansættes i et fast job efter virksomhedspraktikken. Et praktikforløb giver ligeledes mulighed for at opkvalificere og træne borgeren i bestemte opgaver, så vedkommende kan blive klar til ansættelse i en bestemt stilling.
Virksomhedspraktikker varer som regel i op til fire uger. For nogle grupper kan virksomhedspraktikken forlænges yderligere.

Inden praktikperioden afsluttes, er det en god ide at give praktikanten en tilbagemelding på mulighederne for ansættelse, uddannelse eller andet, der kan hjælpe vedkommende videre i arbejdslivet.

Kontakt virksomhedskonsulenterne i Jobcenteret på mail: virksomhedskonsulenter@egekom.dk om mulighederne for at få en ledig i praktikforløb. Vi har allerede kontakt med kandidater indenfor flere områder.

Kontakt

Jobcenter og ydelse

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

Hold dig opdateret

Tilmeld dig nyt fra Egedal Kommune

Find os

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

CVR-nr.: 29188386
Kommunenummer: 240

Akut hjælp

Telefon: 7259 6000

Åbningstider i Borgerservice

Ugedag Tidspunkt
Mandag  8 - 14
Tirsdag 10 - 14
Onsdag Lukket
Torsdag 10 - 17.30
Fredag 10 - 12

 

Åbningstider i Egedal Sundhedscenter

Ugedag Tidspunkt
Mandag - Torsdag  8 - 16
Fredag 8 - 15

Følg os på de sociale medier