Skip til hoved indholdet
    Hjem Demokrati og indflydelse Bliv hørt og få indflydelse Projekter - kom og vær med Dialogmodellen

Dialogmodellen

Byrådet har igangsat brugerdialog forud for prioriteringen af anlægsmidler på kultur- og fritidsområdet. Processen inkluderer forenings- og borgermøder, skriftlig konkretisering af idéer, administrativ kortlægning samt dialog mellem Folkeoplysningsudvalget og Kultur-, Fritids- og Erhvervsudvalget forud for den politiske budgetprioritering.

Model for prioritering af anlægsmidler på Kultur- og Fritidsområdet har kørt som forsøgsordning siden januar 2023. Modellen er en del af ’Handleplan for idræts-, kultur- og fritidslivet’ og udspringer af ønske fra foreningslivet om at blive inddraget, før kommunen prioriterer anlægsmidler til faciliter på området.

I 2023 var der 1 mio. kr. afsat til anlæg på Kultur- og fritidsområdet, som foreningslivet kunne byde ind med projekter. I alt indkom 55 forslag til projekter fra foreningslivet. Kultur-, Fritids- og Erhvervsudvalget besluttede at prioritere de 12 af dem.

Ordningen er blevet evalueret af foreningslivet, Kultur-, Fritids- og Erhvervsudvalget, Folkeoplysningsudvalget og administrationen i foråret 2024. På den baggrund er en ny model under udarbejdelse.

Hvornår kan jeg være med igen?  

I løbet af andet halvår af 2024, vil foreningslivet blive budt velkommen til at byde med projekter tilkommende prioriteringer. 

Kontakt

Kultur og Fritid

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

Ring til os

Telefonisk træffetid

Hold dig opdateret og giv os feedback

Tilmeld nyhedsbrev Giv os feedback

Find os

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

CVR-nr.: 29188386
Kommunenummer: 240

Telefon: 7259 6000

Åbningstider i Borgerservice

Ugedag Tidspunkt
Mandag  8 - 14
Tirsdag 10 - 14
Onsdag Lukket
Torsdag 10 - 17.30
Fredag 10 - 12

 

Åbningstider i Egedal Sundhedscenter

Ugedag Tidspunkt
Mandag - Torsdag  8 - 16
Fredag 8 - 15

Følg os på de sociale medier